Hur fungerar avprickningslistan?

Genom funktionen 'Avprickningslista' kan du enkelt få koll på vilka som närvarar på ditt event.

Du når funktionen genom att logga in och skrolla ned till  ‘Övrigt’ på höger sida. Där ser du alternativet ‘Avprickningslista’, se bild nedan.

Här kan du se dina gäster och pricka av dem direkt i plattformen eller skriva ut listan, på så sätt skapas en överblick över hur många som kommit och inte. Du kan även söka bland besökares namn i gästlistan för att underlätta incheckningen.

Om du inte önskar använda avprickningslistan är ett alternativ att checka in deltagare med QR-kod, läs mer om denna funktion genom att klicka här.