Hur fungerar knappen "Bokar åt annan"?

I Invajo är det möjligt att tillåta personer att boka in andra än sig själva. Detta är bra för t.ex assistenter eller andra som vill boka åt annan person utan att gå på evenemanget själv.

Här lär du dig med om att boka åt andra i Invajo

I Invajo är det möjligt att tillåta personer att boka in andra än sig själva. Detta är bra för t.ex assistenter eller andra som vill boka åt annan person utan att gå på evenemanget själv.

Hur funkar det i praktiken?

Längst upp på bokningssidan kommer det finnas en kryssruta som lyder Jag bokar åt annan. Denna klickar man i. Därefter fyller man i först sina egna detaljer som bokare, och sedan uppgifterna på de man vill boka in under "Deltagare 1" och så vidare.

Bokarens mailadress kommer inte att synas i den inbokades bekräftelse/anmälan, Viktigt: Bokningsverifieringen och efterföljande bekräftelsemail skickas till bokaren.

Under bokningsprocessen får bokaren välja om den inbokade skall meddelas om att bokningen är gjord eller inte. Om den inbokade skall meddelas får den inbokade ett epostmeddelande och ett enkelt sms om att bokaren bokat in dem när bokningen är fullbordad.

Frasen i epostmeddelandet till den inbokade lyder:

Ämnesrad: Bokningsbekräftelse för {Eventnamn}

Innehåll:
"{Namn på inbokad},

{Bokarens förnamn} {Bokarens efternamn} har bokat in dig på {Eventnamn + länk till eventet}.

Meddelandet fortsätter med bokningsdetaljerna, som kan se ut ungefär såhär:

{Valt Bokningsalternativ}
{Den inbokades förnamn} {Den inbokades efternamn}
{Den inbokades emailadress}
{Den inbokades telefonnummer}

Hälsningar,
{Arrangörens namn}"

SMS till den inbokade lyder:
{Bokarens förnamn} {Bokarens efternam} har bokat in dig på {Eventnamn + länk till eventet}. Se din bokning här: {Länk till den personliga bokningssidan}.