Hur gör jag för att sälja biljetter eller ta betalt för en kurs med kortbetalning?

3 steg för att komma igång med er biljettförsäljning. Läs mer här!

1. Se till att ni skapat ett konto på stripe

2. Aktivera att eventet är prissatt under "Bygg" ➞ "Utökade inställningar".

3. Gå till "Bygg" ➞ "Eventdatum & biljetter". Själva biljetten skapar ni under “Biljettinställningar”-fliken där ni även skriver in vad varje biljett skall kosta.

Tänk på att ni måste gå in och verifiera ert konto på Stripe för att kunna ta emot inbetalningar till ert konto. Detta gör ni enkelt genom att gå till er kontosida på Memlin, under “Stripekonto” och verifiera där.