Hur kan jag skräddarsy vad som ska stå med i inbjudningsmailet?

Gå till "Lista och inbjudningar" och scrolla längst ner till "Inbjudan email" och klicka i "Extra bradning"

Redigera innehållet i inbjudningsmailet.

Gå till "Lista och inbjudningar" och scrolla längst ner till "Inbjudan email" och klicka i "Extra bradning".

Har du ett abonnemang hos Invajo så ingår denna funktion. Har du inte ett abonnemang så kan du köpa till denna funktion direkt med ett betalkort eller så skriver du i chatten eller kontaktar support@invajo.com för att bli en abonnemangskund.