Hur lägger man till en QR-kod till sina event för att kunna scanna av dem på plats?

Såhär skickar du som användare av Invajo 1.0 med en QR-kod till dina deltagares bekräftelsemail. På så sätt kan du scanna av dem på plats.

För att deltagarna ska få en QR-kod med i sitt bekräftelsemail så behöver du titta under 'Inställningar' och därefter klicka på 'Bokningsinformation'. Scrolla därefter ned på sidan till du ser rubriken 'Bokningsbekräftelse', där kan du sedan välja att inkludera en QR-kod för varje deltagare.