Hur lägger man upp en kurs som ska har flera olika tider deltagaren kan välja mellan?

Hur du enkelt skapar flera tider till en kurs och gör det så tydligt som möjligt för deltagaren.

Gå till “Bygg” → “Eventdatum & biljetter" → “Biljettinställningar”. Klicka på "pilen neråt" och sedan på "Skapa ny biljett".

Skapa en biljett för varje tidpunkt. Ett tips är att döpa biljetten till dagen och skriva själva datumet där så det står tydligt i rullgardinen när deltagaren kommer in på svarssidan.