Hur ser jag vilka personer som hör till varandra när jag exporterar ut en lista till excel?

När du har exporterat ut en Excel-fil så kan du markera kolumnen "Bokad av" och sedan använda dig av sorteringsverktyget och välja "a till ö". Då samlas alla som är i samma bokning precis efter varandra i ditt Excelark.

Läsa av Excel efter export av deltagarlista.

När du har exporterat ut en Excel-fil så kan du markera kolumnen "Bokad av" och sedan använda dig av sorteringsverktyget och välja "a till ö".

Då samlas alla som är i samma bokning precis efter varandra i ditt Excelark.