1. Kunskapsbas
  2. Invajo 1.0
  3. Kortbetalningar och transaktioner

Hur skaffar jag ett konto i Stripe?

Det behövs inget specifikt avtal med Invajo för att börja använda kortbetalning via Stripe – det enda som du behöver göra är att registrera dig

Stripe är Invajos tjänst för kortbetalningar, det är enkelt att skapa ett konto!

Det behövs inget specifikt avtal med Invajo för att börja använda kortbetalning via Stripe – det enda som du behöver göra är att registrera dig, vilket du smidigt kan göra när du aktiverar betalsättet inne i Invajo.

Så här går det till:

1. Navigera till dina kontoinställningar genom att klicka på ditt namn uppe i högra hörnet.

2. Gå sedan ner till fliken "Transaktioner" och "Stripe inställningar".

3. Klicka sedan på "Anslut till Stripe".

4. Du tas nu vidare till Stripes sida där du registrerar ett konto. När du slutfört detta så skickas du tillbaka till Invajo! Klart!

Läs mer om Stripe på stripe.com eller hitta hjälp direkt via https://support.stripe.com/

Hittade du svaret?