Hur vidarebefordrar en inbjuden person sin inbjudan? När jag vidarebefordrar min inbjudan så finns min mailadress förifylld och kan inte suddas ut?

Vidarebefordra en inbjudan

Genom att du skriver in en siffra i fältet "Ge bokaren möjlighet att skicka egna inbjudningar till max" så kommer det att finnas en knapp på bokningssidan där det står "Skicka inbjudan vidare".

Klickar man på denna så får man skriva in mailadresser till de personer man vill skicka vidare till. Inbjudningsmailet som är skickat från Invajo är personligt och ska inte vidarebefordras.