Jag vill ha mitt företags logotyp på bokningssidan och inte Invajos? Hur gör jag det?

Om du är abonnemangskund hos Invajo så kan du använda din egna logo

Egen logotyp

Om du är abonnemangskund hos Invajo kan du branda din bokningssida med din logo istället för Invajos. Du kommer även att kunna branda inbjudningsmail, schemalägga SMS, skicka automatiska påminnelser och ha obegränsat antal användare på ditt konto.

Kontakta support@invajo.com eller skriv i chatten för mer information!