Kan jag lägga till administratörer i efterhand efter att ett event ägt rum?

Lägga till administratörer efter att eventet ägt rum

Nej, det kan du inte. Om personen dock är kontoadminstratör på samma konto som du, så kan denne gå till översikten och i drop-downmenyn välja att se en annan administratör i denna listan. Då ser du event som denna adminstratören jobbar med och klicka på den lilla gröna knappen med en pil och en dörr vid eventet som du vill bli administratör för.