Måste alla som ska checka av deltagare med appen ha varsitt inlogg? Hur skapar jag det då?

Varsitt inlogg för att checka av deltagare

Ja, alla personer som ska använda appen måste ha varsitt inlogg annars riskerar ni att vissa incheckningar aldrig registreras och att appen går långsamt. Det enda du behöver göra är att lägga till personen som administratör på ett event (endast deltagarlista eller full behörighet). Personen får då en länk där denne skapar ett lösenord. Detta funkar även som inlogg i appen.