Mitt event syns inte publikt trots att jag aktiverat det?

Ett event kan antingen vara publikt eller privat (endast för inbjudna gäster)! Läs mer om skillnaden här.

Har du aktiverat ditt event och provat spridningslänkarna? Om det inte funkar se till att inställningen "Nåbar för inbjudna samt öppen/tillgänglig för att kunna delas" är vald.

Gå till Deltagare Lista och inbjudningar Länk till bokningssidan.

Välj en av följande inställningar:

Endast nåbar för inbjudna (skickas från invajo).

Detta betyder att endast gäster som har fått ett inbjudningsmail från invajo kan se och anmäla sig till ditt event.

Nåbar för inbjudna samt öppen för att kunna delas publikt.

Både folk som fått ett inbjudningsmail samt personer som följer en publik länk till event-sidan kan anmäla sig! Använd detta alternativ om du t.ex. tänkt att dela din anmälningssida på Facebook, i nyhetsbrev, på Instagram m.m.

Tips! Om ni även kryssar i att eventet ska listas på Invajo så maximeras synligheten för ert event på Google, Invajo.com med mera!