När jag klickar mig vidare från inbjudningsmailet så kommer jag till Invajos startsida, varför?

Det kan t.ex. bero på att du skickat ett testmail alternativt att din bokningsida inte är aktiverad

Kommer till Invajos startsida via inbjudningsmailet

Det kan bero på fler olika saker. Antingen så har du skickat en testinbjudan och denna har ingen logik bakom sig utan är enbart ett visuellt test på hur inbjudningsmailet ser ut. Det kan också bero på att du har använt en felaktig länk eller att din bokningssida inte är aktiverad. Du aktiverar sidan genom reglaget du hittar längst upp till höger när du är inloggad och jobbar med eventet.