Kan jag sända fakturor direkt via Memlin?

Fakturor, inbetalningar och när du får in pengarna.

Fakturor och inbetalningar via Memlin

Fakturering fungerar utmärkt via Memlin! Låt era deltagare välja att betala via kort eller via faktura när dom fyller i sin anmälan. Vid fakturering så skickas det ett separat email med en pdf-faktura. Detta gör att deltagaren kan välja att fakturan skall gå till en annan emailadress, t.ex. företagets ekonomiavdelning.

Detta mail bygger man upp på “Bygg” → “Utökade inställningar" → “Redigera mail” → “Fakturamail”.

Notera dock att Memlin inte kan veta om/när en faktura betalas utan detta kryssar ni som eventadmin av manuellt