Ställ in ett event

Hur går jag tillväga om jag behöver ställa in ett event?

Om du önskar ställa in ett event gör du detta via "Översikt". Översikten hittar du under "mina event".

Klick på den röda symbolen längst ut i högra hörnet av eventet du önskar ställa in.

Du kommer i nästa steg ges möjligheten att meddela dina gäster att eventet ställts in. Bocka i rutan "Ställ in eventet utan att skicka ett meddelande till gästerna" om du inte önskar detta.

Observera att ta bort eventuella manuella utskick som ställts in, såsom påminnelser, e-mail och SMS. Om dessa inte raderas kommer utskicken att ske enligt inställningarna trots att evenemanget ställts in.