1. Kunskapsbas
  2. Invajo 1.0
  3. Kortbetalningar och transaktioner

Vad gäller vid återbetalningar för bokningar betalda med kort?

Återbetalningar sköter du manuellt inifrån ditt Stripekonto.

Återbetalningar sköter du manuellt direkt inifrån ditt Stripekonto!

Om du önskar kommunicera med dina deltagare kring återbetalningarna med Invajos hjälp gör du detta enkelt genom att gå till det event som gäller -> scrollar ner till Deltagare -> Påminnelser och SMS. Där klickar du på + Ny E-post för att öppna ett nytt mail.

Här kan du med hjälp av Invajos filtrering välja vilka mottagare som skall få ditt meddelande. När du är nöjd med ditt meddelande klickar du på Skicka nu, alternativt ställer in meddelandet att schemaläggas till en annan tidpunkt.