Var kan jag se personerna som har spärrlistat sig?

På dina kontoinställningar -> E-post spärrlista hittar du alla personer som har bett att inte få mer email och inbjudningar från er.

Hur man ser vilka personer som har spärrlistat sig

Logga in och klicka på ditt namn uppe till höger, sedan klickar du på fliken "E-post spärrlista". Här finns alla personer som har spärrlistats, när detta gjordes samt om det gjordes genom länken i inbjudning/påminnelsemailet eller om en administratör på ert abonnemangskonto har gjort detta manuellt.